Vehabija priznao ubistva u Prijedoru

Zikrija Krkić (41) iz Trnopolja priznao je da je 28. jula u jednom ugostiteljskom objektu u Trnopolju kod Prijedora ubio Muharema Balića i Almira Redžića.

Kako javlja RTRS, osumnjičeni Krkić je večeras, oko 19.00 časova, predat banjalučkom Tužilaštvu, nakon čega je priznao da je ubio Balića i Redžića, sa kojim je bio u sukobu. 

Krkića i još tri osobe, K. A, T. M. i K. H, policija u Prijedoru uhapsila je juče zbog sumnje da su umešani u to dvostruko ubistvo.

Pretresom su nađeni vatreno oružje i municije, a veštačenjem materijalnih dokaza utvrđeno ko je ubica Balića i Redžića.

Načelnik Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Prijedora Radomir Dukić potvrdio je večeras da je policija kod Krkića, čije je samo inicijale potvrdio, našla predmete koji ga dovode u vezu s dvostrukim ubistvom, prenosi Beta.

Dukić je kao motive ubistva isključio koristoljublje, nacionalnu ili versku mržnju, već da je, po policijskim saznanjima, motiv ubistva osveta, ali nije precizirao zbog čega.

Dukić je dodao da je policija na tom slučaju radila pod velikim pritiskom pojedinaca koji su istragu pokušali da odvedu u pogrešnom smeru.

Budući da se ubistvo desilo na Bajram, određeni bošnjački političari su tvrdili da ima nacionalnu konotaciju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи