Читај ми!

Vladimir Beba Popović napao novinare

Direktor NVO Institut za javnu politiku Vladimir Beba Popović je, kako prenose "Vijesti", fotoreporteru tog lista na silu uzeo fotoaparat i izbrisao fotografije, a novinaru oduzeo diktafon. Protiv Popovića podneta prijava za fizički napad.

Vladimir Beba Popović, direktor nevladine organizacije Institut za javnu politiku, fotoreporteru Vijesti je na silu uzeo fotoaparat i izbrisao fotografije, a novinaru oduzeo diktafon, prenose Vijesti.

Popović, inače nekadašnji šef Biroa za komunikacije Vlade Srbije, napao je ekipu Vijesti u Podgorici, ispred zgrade u kojoj se nalaze predstavništvo OEBS-a, ambasada Austrije i generalni konzulat Švajcarske, navodi list.

On je fotoreporteru Luki Zekoviću na silu uzeo fotoaparat i izbrisao fotografije, nakon što je primetio da ga je fotografisao kada je izlazio iz zgrade, u kojoj se inače nalaze kancelarije njegove nevladine organizacije.

Popović je novinaru Miodragu Baboviću oduzeo diktafon.

Nakon incidenta, Babović i Zeković podneli su podgoričkoj policiji prijavu da ih je Popović fizički napao, a tužilac je naložio policiji da tim povodom uzme izjavu Popoviću.

Prema saopštenju podgoričke policije, Babović i Zeković su u prijavi naveli da ih je Popović prvo verbalno vređao, a potom im nasilno oduzeo opremu za rad - fotoaparat i diktafon.

"Policijski službenici su odmah postupili po prijavi i obavestili osnovnog državni tužioca u Podgorici, koji je naložio da se uzme izjava od Popovića, kao i od svedoka događaja", navodi se u saopštenju.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи