Читај ми!

Dodik: Ne odlazim iz politike

Grdno se varaju svi koji misle da odlazim s političke scene, izjavio predsednik RS Milorad Dodik, komentarišući izjavu bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića da će predsednik RS "uskoro otići".

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se "grdno varaju svi koji misle da on odlazi s političke scene".

Komentarišući izjavu bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića da će predsednik RS "uskoro otići", Dodik je rekao da je ta izjava "više u funkciji zabavljanja okupljenog naroda".

Dodik je rekao da sa Izetbegovićem uopšte ne komunicira.

"Ako je politički mislio da zajedno s RS odlazim iz BiH - slažem se. Ako je mislio da odlazim u političkom smislu, onda se grdno vara", rekao je Dodik.

Predsednik RS je ponovio da je BiH "nesavršena i nemoguća država".

Govoreći o vladajućoj "šestorki" na nivou BiH, Dodik je ocenio da ona "nema nikakvog konzistentnog programa" i da nije skup političkih istomišljenika, te da je vreme pokazalo da ne može da funkcioniše.

Prema njegovim rečima, Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) čak ni sa Srpskom demokratskom strankom ne deli ideološke stavove u okviru "šestorke", dok sa HDZ ima partnerski odnos.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво