Читај ми!

Prava bomba, a ne pirotehnika

U noći između utorka i srede na Trgu bana Jelačića u Zagrebu nije eksplodirala pirotehnika, saopštila policija. Još uvek nema osumnjičenih i ne zna se da li je eksplozija povezana sa prethodnim eksplozijama početkom meseca.

Zagrebačka policija isključuje mogućnost da je u noći između utorka i srede na centralnom zagrebačkom Trgu bana Jelačića eksplodirala pirotehnika. U pitanju je improvizovani eksplozivni uređaju manje snage, navodi policija.

Iako je obavila više razgovora sa ljudima koji su prošle noći u vreme eksplozije oko 2 sata 30 minuta bili oko trga, a na slučaju radi ceo operativni sastav zagrebačke policije, za sada nema osumnjičenih.

Ne može se potvrditi da li je eksplozija na bilo koji način povezana sa dvema eksplozijama tokom noći početkom januara u zapadnom delu grada. Za te eksplozije osumnjičen je 53-godišnji Vojislav Blažević koji je zatečen ranjen na licu mesta nakon druge eksplozije.

Policija nije iznela više detalja o vozilu koje su kontrolne kamere navodno snimile u blizini mesta eksplozije.

U eksploziji koje se desila između utorka i srede nije bilo povređenih, a oštećena je jedna ploče na trgu i staklo na obližnjem objektu.

Uređaj je eksplodirao tri metra od spomenika banu Jelačiću.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво