Читај ми!

Tužilaštvo neće tražiti reviziju

Savetnik glavnog haškog tužioca Serža Bramerca, Frederik Svinen, kaže da Tužilaštvo neće tražiti reviziju odluke Apelacionog veća koje je oslobodilo hrvatske generale.

Tužilaštvo neće tražiti reviziju odluke Apelacionog veća koje je oslobodilo hrvatske generale, kaže Frederik Svinen, savetnik glavnog haškog tužioca Serža Bramerca u ekskluzivnoj izjavi za emisiju Upitnik.

Savetnik glavnog haškog tužioca kaže da za Tribunal nema narednog koraka, jer je odluka Apelacionog veća konačna.

"U teoriji, obe strane mogu da zatraže reviziju odluke ako se pojave nove činjenice koje nisu bile na raspolaganju tokom procesa. To postoji kao mogućnost, ali mi u ovom trenutku ne planiramo to da uradimo", rekao je Svinen. 

Odluku o oslobađanju Gotovine i Markača oštro je kritikovao sudija Karmel Ađijus sa Malte, a odbrana Ante Gotovine najavljuje prijavu protiv Karle del Ponte, koja je izjavila da je šokirana presudom.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи