Zemljotres u Crnoj Gori

Zemljotres jačine 4,5 stepeni po Rihteru pogodio je Crnu Goru. Prema dosadašnjim informacijama nije prouzrokovana materijalna šteta.

Epicentar zemljotresa, koji se dogodio 18 minuta posle ponoći, nalazio se tri kilometra jugozapadno od Danilovgrada na dubini od 17 kilometara, objavio je crnogorski Seizmološki zavod.

Krizni štab opštine Danilovgrad navodi da još uvek nije primećena nikakva materijalna šteta, ali da će pregled stambenih i drugih objekata biti nastavljen.

Zemljotres su osetili i stanovnici Podgorice.

U 00.49 okolinu Danilovgrada pogodio je još jedan slabiji zemljotres jačine 2,1 stepeni Rihterove skale. 

Potres je uznemirio građane glavnog grada Crne Gore.

Direktor Seizmološkog zavoda Crne Gore Branislav Glavatović rekao je da centralni deo Crne Gore ne nosi neki veći seizmogeni potencijal i da nema razloga za paniku.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво