Читај ми!

Stabilna Srbija interes BiH

Prema prvim porukama Tomislava Nikolića, ne treba očekivati dramatične promene, posebno ne u negativnom smislu, kaže šef bosanske diplomatije Zlatko Lagumdžija. Stabilna Srbija je u interesu BiH i obratno, navodi Lagumdžija.

Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine i lider Socijaldemokratske partije Zlatko Lagumdžija izjavio je da, prema prvim porukama novoizabranog predsednika Srbije Tomislava Nikolića, ne treba očekivati dramatične promene, posebno ne u negativnom smislu i istakao da je stabilna Srbija u interesu naroda BiH i obratno.

"Nikoliću treba dati šansu delima, a ne rečima i mislima, pokaže koja je njegova stvarna politika", rekao je Lagumdžija i istakao da je važno da Srbija što pre dobije stabilnu vladu.

Stabilna Srbija je u interesu BiH i obratno, ocenio je Lagumdžija i konstatovao da "u ovakvoj ekonomskoj i socijalnoj situaciji i u Srbiji i u BiH, nikome ne odgovara bilo kakvo zaoštravanje odnosa".

"Pretpostavljam da je narodima muka da se vraćamo na neke teme i debate koje nas vode u prošlost, jer prepravljanje prošlosti još nikom nije uspelo", zaključio je Lagumdžija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво