Читај ми!

Krvavi safari u Ohaju

Pokolj divljih životinja u Ohaju. Policija pobila tigrove, medvede i lavove koji su pobegli iz rezervata u Zejnsvilu u Ohaju, čiji je vlasnik pronađen mrtav. Ubijeno i 18 bengalskih tigrova. Amerika šokirana.

Izgledalo je kao da je neko uništio Nojevu arku, tvrde svedoci akcije policije u saveznoj državi Ohajo, koja je pobila su desetine divljih životinja pobeglih sa farme u gradiću Zejnsvilu. 

Teško naoružani policajci uhvatili su ili ubili veliku većinu divljih životinja, koje su pobegle sa farme, a veruje se da su na slobodi još samo vuk i majmun, saopštila je policija, a prenosi Ej-Bi-Si njuz.

Ipak, šerif okruga Maskingam Mat Luc rekao je da ne može da bude 100 odsto siguran da su te životinje jedine koje nedostaju, među pedesetjednom životinjom koja je juče pobegla iz uzgajališta egzotičnih vrsta.

Verovalo se da su i jedan grizli medved i jedan lav još na slobodi, ali je Luc rekao da su te životinje ubijene prošle noći.

Neke od životinja su usmrćene, pošto na njih nisu delovale strelice za uspavljivanje, već su  nastavljale da beže. Preživele životinje biće smeštene u zoološki vrt.

Šerif Luc je rekao da su kavezi sa životinjama bili otvoreni i da ih je najverovatnije otvorio vlasnik farme Teri Tompson, koji se nakon toga ubio.

Tompson (61) nedavno je pušten iz zatvora nakon što je odslužio godinu dana zatvora zbog optužbi za posedovanje oružja. Prema navodima istrage poznato je da je Tompson u prošlosti zlostavljao i zanemarivao životinje.

Lokalne vlasti su preporučile stanovništvu da ostane kod kuće i da škole budu zatvorene dok se sve životinje ne pronađu. 

 

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво