Požar na putničkom brodu u Norveškoj

Zbog požara koji je izbio na putničkom brodu u luci na zapadu Norveške evakuisano više od 600 putnika. Požar izbio u mašinskom delu broda.

Sa nemačkog broda za krstarenje evakuisano je 607 ljudi, zbog požara koji je uzbio u mašinskom odeljenju broda, saopštile su spasilačke ekipe.

Za sada nema podataka o povređenima u požaru koji je izbio na brodu "MS Dojčland" u Ejdfjordu, rekao je portparol spasilačke službe Per Fjeld.

Požar je izbio u mašinskom odeljenju i tu je zadržan, rekao je Fjeld, prenosi Asošijetd pres.

Portparol je dodao i da su pozvane specijalne ekipe vatrogasaca da bi požar ugasile.

Na brodu, čiji je vlasnik nemačka kompanija "Peter Dajman kruzis", nalazilo se 364 putnika, 241 član posade i dva kapetana Norvežanina, rekao je Fjeld.

Kompanija još uvek nije saopštila detalje o nesreći.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи