Rudari zarobljeni u poplavljenom oknu

Najmanje 36 rudara još uvek je zarobljeno u poplavljenom rudniku uglja u južnoj kineskoj autonomnoj oblasti Guangsi Džuang. Do poplave je došlo u ponedeljak , dok je u oknu bilo 56 rudara.

Kako je jutros javila državna novinska agencija Sinhua, iz poplavnjenog rudniku Nadu  u okrugu Tiandong sedam rudara je uspelo da se dokopa površine, dok su još njih 13 tokom noći izvukli spasioci.

Spasioci uspeli da uspostave vezu sa još 12 rudara, koji se nalaze na oko 2.000 metara od ulaza u rudnik, i da im doture vodu i hranu.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво