Srušio se "mig-29" u Indiji, pilot se katapultirao

Indijski borbeni avion "mig-29" srušio u blizini Goe, navedeno je iz Indijske mornarice. Pilot se katapultirao. Pokrenuta istraga, prenosi "Hindu".

Pilot je uspeo da se katapultira pre udesa, hospitalizovan je u bolnici i uspešno se oporavlja, saopštila je Indijska mornarica, prenosi Hindu.

"Danas oko 10.30 sati srušio se avion MIG-29k na rutinskom letu za obuku na obalama Goe. Pilot aviona se uspešno katapultirao i oporavlja se u bolnici. Naređena je istraga o incidentu", naveo je portparol Indijske mornarice.

Ovo nije jedini incident. U januaru 2018. i u novembru 2019. godine u Indiji su se srušila dva borbena aviona "mig-29". U oba slučaja piloti su se uspešno katapultirali.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи