Seks-snimak uzdrmao Pariz, Makronov kandidat za gradonačelnika izlazi iz trke

Nade Benžamena Grivoa da će postati gradonačelnik Pariza okončane su nakon što se na društvenim mrežama pojavio seks-snimak. Ekscentrični umetnik Petar Pavlenski tvrdi da on stoji iza objavljivanja snimka.

Kandidat za gradonačelnika Pariza Benžamen Grivo, bio je primoran da se povuče iz trke 48 časova nakon što su na internetu objavljene kompromitujuće poruke i snimak.

"Moja porodica ovo ne zaslužuje. Niko nikada ne bi smeo da bude podvrgnut ovakvim zloupotrebama", naveo je Grivo u saopštenju nakon sastanka u izbornom štabu.

Na snimku se vidi muškarac, koji je navodno Grivo, kako se samozadovoljava, uz poruku "Ja ovog jutra kad sam se probudio".

Grivo i jedna devojka su navodno razmenjivali fotografije i poruke.

Benžamen Grivo, iz Republike u pokretu Emanuela Makrona, ima tri deteta sa svojom suprugom i često ih je spominjao tokom kampanje. On, inače, nije negirao da je slao poruke.

On nije bio među favoritima za gradonačelnika, ali se smatra da je ovo udarac i za predsednika Emanuela Makrona, čiji je Grivo bio portparol.

Grivo je, navodno, bio meta ruskog umetnika Petra Pavlenskog, koji ga je optužio za hipokriziju.

Ekscentrični umetnik, Pavlenski, javnosti je poznat jer je na Crvenom trgu 2013. ekserima zakucao svoje genitalije za asfalt. Sedam meseci je proveo u zatvoru nakon što je zapalio ulazna vrata u sedište ruske Federalne službe bezbednosti.

On je iz Rusije pobegao u Francusku gde je zatražio azil.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво