Erdogan: Saveznici ne smeju ostaviti Tursku

Saveznici ne smeju napustiti Tursku u borbi protiv terorizma, poručio je predsednik te zemlje Redžep Tajip Erdogan pošto je Ankara odobrila NATO plan odbrane za Baltik i Poljsku.

Redžep Tajip Erdogan je ranije, uoči samita NATO-a, rekao da će Ankara blokirati plan dok je saveznici ne podrže u borbi protiv kurdske milicije koju Turska smatra terorističkom organizacijom, prenosi Rojters.

U obraćanju novinarima u Londonu posle samita, na kojem su lideri Turske, Francuske, Nemačke i Velike Britanije vodili odvojene razgovore o Siriji, Erdogan je rekao da će se četvorica lidera ponovo sastati u Istanbulu u februaru.

Kako je naveo, sva četiri lidera složila su se da od sada vode razgovore najmanje jednom godišnje.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи