Uhapšen osumnjičeni posrednik u ubistvu novinarke na Malti

Na Malti je uhapšen muškarac koji je osumnjičen da je posredovao u ubistvu najpoznatije istraživačke novinarke u toj zemlji Dafne Karuana Galicije, rekao je izvor iz policije. List "Tajms of Malta" objavio je da vlada razmatra pomilovanje ako posrednik dovede istražitelje do naručilaca ubistva.

Veruje se da je posrednik bio veza između osobe osumnjičene za njeno ubistvo i ljudi koji su izveli ubistvo, kao i onih koji su pomogli da se nabavi eksploziv korišćen u operaciji.

Policijski izvor direktno upoznat sa tim pitanjem kaže da je hapšenje sprovedeno u četvrtak u okviru jedne druge istrage, prenosi Rojters.

Dafne Karuana Galicija, novinarka koja je istraživala korupciju, ubijena je pre dve godine kada je ispod njenog automobila eksplodirala podmetnuta bomba, a do sada su uhapšene tri osobe za koje se smatra da su izvršile ubistvo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво