Princ Endru prvi put o vezi s Epstajnom

Britanski princ Endru prvi put je, u intervjuu za Bi-Bi-Si, odgovarao na pitanja o vezama sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom, u kojem je priznao da je bila greška što je boravio u njegovoj kući na Menhetnu.

Princ Endru, treće dete kraljice Elizabete Druge, je kategorički odbacio navode da je imao seksualni odnos sa Amerikankom Virdžinijom Roberts koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje kada je imala 17 godina.

Virdžinija Roberts tvrdi da se to dogodilo tri puta 2001. i 2002. godine u Londonu, Njujorku i na Epstajnovom privatnom ostrvu na američkim Devičanskim ostrvima, prenosi Bi-Bi-Si.

"To se nije dogodilo. Apsolutno kategorično vam mogu reći da se to nije dogodilo", rekao je princ Endru i istakao da se ne seća da se sa njom ikada sreo.

Rekao je da ga je Amerikanka optužila da se puno znojio prilikom plesa u klubu 2001. godine, kada kaže da su prvi put imali seks, što je nemoguće, jer mu je zdravstveno stanje sprečilo da se znoji. 

Princ Endru je pod pritiskom zbog veza sa šezdesetšestogodišnjim Epstajnom, američkim finansijerom koji je nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje maloletnica u dužem periodu izvršio samoubistvo u avgustu u zatvoru u Njujorku.

Princ Endru je 2010. godine fotografisan je kako se šeta sa Epstajnom u parku u Njujorku, dve godine nakon što je finansijer osuđen zbog podvođenja maloletnice.

Istakao je da žali zbog toga što nije prekinuo veze sa Epstajnom kada se američki finansijer izjasnio krivim 2008. za podvođenje maloletnice na Floridi.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво