Otvorena špijunska škola u Berlinu za 4.000 zaposlenih

Nemačke obaveštajne agencije otvorile su zajedničku špijunsku školu u srcu Berlina, gradu koji je tokom hladnog rata nazivan "prestonicom špijuna" i koji je još ključna tačka špijunaže.

Šefovi stranih i domaćih ovabeštajnih agencija zvanično su otvorili Centar za obuku obaveštajne službe blizu mesta gde je Berlinski zid ranije delio grad na dva dela, preneo je AP.

Zvaničnici navode da će agenti biti naučeni kako da odbiju sajber napade i osujete teroriste.

Novi centar za obuku sadrži radionice i hemijske laboratorije.

Špijunska škola nalazi se u novom sedištu strane obaveštajne agencije BND, koje je otvorena početkom ove godine i ima prostor za 4.000 zaposlenih.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво