Posle optužbi za silovanje, Tramp suočen i sa tužbom za klevetu

Žena koja je optužila predsednika SAD za silovanje u njujorškoj prodavnici odeće pre više od 23 godine, podnela je tužbu protiv Donalda Trampa zbog izjave u kojoj poriče to delo.

Džin Kerol, dugogodišnja kolumnistikinja magazina El, navela je u tužbi da je "Tramp lagao i ukaljao njen integritet, poštenje i ponos, sačiniviši gomilu povezanih laži kako bi objasnio da je sve izmislila", prenosi Rojters.

Tvrdnje Kerolove o navodnom silovanju za koje je rekla da se dogodilo u jednoj njujorškoj robnoj kući između jeseni 1995. i proleća 1996. godine, objavljeni su u tom magazinu u junu.

U saopštenju portparolke Bele kuće Stefani Grišam navodi se da je "tužba neozbiljna i da je priča lažna kao i sama autorka".

Kerolova je tužila Trampa zbog izjave da je nije silovao, da je nikada nije upoznao i da ona laže zbog bolje prodaje svoje knjige.

broj komentara 3 pošalji komentar
(sreda, 06. nov 2019, 07:34) - anonymous [neregistrovani]

logika

Optužim te za "silovanje" staro četvrt veka koje ni Bog ne mož dokaže: osnovana optužba. Kažeš da nije istina: kleveta, dam te u sud. Ljudi, ako meni neko uspe da objasni kako se ovima vrte klikeri po glavi, dam pivo.

(utorak, 05. nov 2019, 18:34) - anonymous [neregistrovani]

SAD

valjda ima zakon koji ovakve osobe moze da posalje u zatvor. za silovanje treba imat dokaze bioloske prirode.

(utorak, 05. nov 2019, 09:17) - anonymous [neregistrovani]

Pa gdje do sada bila

Cuj, silovao ju prije 24 godine i sad ga tuzuje.Boze dragi...ili je to demokratsko maslo...oni znaju lagati.Tramp treba dobiti Nobelovu nagradu kao covjek Koji je na svakom koraku ometan od strane demokrata da radi svoj posao.Te Rusi, te porezi...evo i silovanje.