Sve žrtve iz bugarskog kamiona su Kinezi

Svih 39 osoba čija su tela pronađena u kamionu u industrijskoj zoni istočno od Londona su kineske nacionalnosti, javlja "Bi-Bi-Si" pozivajući se na neimenovane izvore.

Policija nastavlja i sa ispitivanjem Moa Robinsona, vozača kamiona u kom je pronađeno 39 tela, koji je uhapšen pod sumnjom za ubistvo, javlja Bi-Bi-Si.

Policija je dobila dozvolu da vozača iz Severne Irske zadrži još 24 sata.  

Kako javlja Indipendent u hladnjači su pronađena tela osam žena i 31 muškarca. 

Policajci u Severnoj Irskoj izvršili su pretres dve kuće, u Severnoj Irskoj u sklopu istrage o smrti 39 ljudi pronađenih u kontejneru, javlja Bi-Bi-Si.

Nacionalna agencija za kriminal otkrila je da radi na "identifikaciji grupa organizovanog kriminala koje su možda igrale ulogu u krijumčarenju ljudi".

Britanska policija ranije je objavila da i dalje utvrđuje identitete navodnih migranata koji su otkriveni dan ranije u hladnjači kamiona u industrijskog zoni istočno od Londona. 

Veruju da je prikolica kamiona u kojem je pronađeno 39 tela stigla iz Belgije, iz grada Zebriž, u luku Purflit, na istoku Engleske. 

Britanska policija juče je dobila prijavu od Hitne pomoći da su našli beživotna tela u kamionu u industrijskoj zoni u mestu Grejs u Eseksu, oko 30 kilometara od Londona, a javljeno je i da je kamion iz Bugarske.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи