Tramp povukao odluku o održavanju samita G-7 u svom hotelu

Predsednik SAD Donald Tramp povukao je odluku o tome da sledeći samit Grupe 7 bude održan u njegovom hotelu "Doral" u blizini Majamija na Floridi.

Vršilac dužnosti šefa Trampovog kabineta Mik Malvejn je pre nekoliko dana rekao da će samit G-7 biti održan u Trampovom hotelu "Doral" od 10. do 12. juna 2020, javio je Rojters.

Donald Tramp je, međutim, promenio tu odluku nakon mnogih kritika i optužbi da koristi svoj predsednički mandat da se obogati time što će biti domaćin međunarodnog samita u svom privatnom odmaralištu koje je u vlasništvu njegove porodice, preneo je AP.

On je na Tviteru napisao da će njegova administracija odmah početi da traži drugu lokaciju, uključujući mogućnost da samit bude održan u Kemp Dejvidu.

SAD su, inače, na redu da budu domaćin samita Grupe 7 2020. godine. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво