Tramp pozvao i Kinu da povede istragu o Bajdenu

Američki predsednik Donald Tramp nastavlja žestok obračun sa demokratama. Iako je u Kongresu pokrenut postupak za njegov opoziv zbog zahteva Ukrajini da istraži sumnjive poslove bivšeg američkog potpredsednika Džozefa Bajdena, Tramp sada poziva i Kinu da sprovede istragu o Bajdenu i njegovom sinu Hanteru.

"Bajden je na silaznoj putanji. Možete pronaći mnoge zemlje koje su on i njegov sin prevarili, kao što su to uradili sa Kinom i Ukrajinom. Oni su, u suštini, prevarili Sjedinjene Američke Države i to nije dobro," poručio je predsednik SAD Donald Tramp.

Predsednik Odbora za obaveštajna pitanja Predstavničkog doma Kongresa Adam Šif smatra taj potez Trampa kao ugrožavanje bezbednosti izbora u SAD. 

"Predsednikov poziv drugim zemljama da se mešaju u naše predsedničke izbore je odvratan i temeljno krši zakletvu koju je položio. To ugrožava bezbednost naših izbora i predstavlja izdaju ideje da Amerikanci odlučuju ko će voditi Ameriku," naglasio je Šif.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи