Prevrnuo se teretni brod kod Džordžije

Američka obalska straža saopštila je da su spasioci čuli zvukove unutar teretnog broda na kojem su četiri člana posade nestala nakon što se njihov ogromni brod prevrnuo i zapalio nedaleko od obale Džordžije.

Kako je rekao Rajan Dikinson iz Obalske straže, spasioci su čuli zvuke, ali da ne mogu da potvrde da se radilo o znacima života, jer nisu ušli u brod, prenosi AP.

Plamen i dim sprečili su spasioce da bezbedno uđu u brod koji se prevrnuo u nedelju ujutru dok je izlazio iz luke Bransvik prevozeći automobile za Baltimor.

Sa broda je evakuisano 20 osoba pre nego što je vatra zahvatila kompletnu unutrašnjost.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво