Kabul o izjavi Trampa da može da "zbriše Avganistan sa lica zemlje"

Vlada Avganistana zatražila je objašnjenje od Donalda Trampa povodom njegove izjave da bi mogao da dobije rat za 10 dana i zbriše Avganistan sa lica zemlje, saopštila je predsednička palata u Kabulu.

Tokom susreta u Beloj kući sa premijerom Pakistana Imranom Kanom, Tramp je rekao da ne želi da ubije deset miliona ljudi, ali da bi rat u Avganistanu mogao da dobije za deset dana.

"Avganistanski narod nije i nikada neće dozvoliti da bilo koja strana sila određuje njegovu sudbinu", odreagovala je avganistanska predsednička palata.

Predsednik Amerike naglasio je da bi Pakistan mogao da pomogne da se osamnaestogodišnji politički sukob u Avganistanu završi.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво