Tramp: Da se kongresmenke izvine Americi i Izraelu

Američki predsednik Donald Tramp ponovo je napao četiri demokratske kongresmenke koje su kritikovale njegovu politiku, pozivajući ih da se izvine SAD i Izraelu.

"Ne verujem da su četiri kongresmenke sposobne da vole našu zemlju. Treba da se izvine Americi i Izraelu za užasne stvari pune mržnje koje su izgovorile", napisao je Donald Tramp na Tviteru, prenosi Rojters.

Američki predsednik je izazvao burne reakcije kada je prošlog vikenda na Tviteru napisao da četiri kongresmenke, od kojih su tri rođene u SAD, treba da se "vrate u uništena i kriminalom opustošena mesta iz kojih su došle".

Američki Kongres oštro je osudio Trampove izjave o demokratskim poslanicama kao "rasističke komentare koji su ozakonili i povećali strah i mržnju prema novim Amerikancima i pripadnicima drugih rasa".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво