Vojne vežbe u Veneuceli sa ruskim naoružanjem

Vojne vežbe u kojima će biti prikazano naoružanje proizvedeno u Rusiji koje koristi venecuelanska vojska, biće održane 24. jula u Venecueli.

Zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov potvrdio je održavanje vežbi i naveo da su oružje i vojna oprema koje koristi vojska Venecuele uglavnom ruske proizvodnje.

Rjabkov je rekao da trenutno u Venecueli skoro da nema ruskih stručnjaka za održavanje vojne opreme, ali da bi oni mogli da budu poslati ako zatreba.

Sve je u okviru ugovora, objasnio je Rjabkov primetivši da je "neobično što to pitanje privlači toliku pažnju".

"To pokazuje da se ovo pitanje veštački naduvava", zaključio je Rjabkov.

broj komentara 4 pošalji komentar
(četvrtak, 11. jul 2019, 12:27) - Srbin iz Nemacke [neregistrovani]

"Sta tebe briga"

Nesto si pogresno razumeo, od kada je tih 300 sletelo u Venecuelu prestala je velika medijska hajka protiv Madura. 300 je bilo dovoljno da ih ucutkaju i smire amerikance

(četvrtak, 11. jul 2019, 12:06) - dragec 55 [neregistrovani]

Maa.... slobodno idite u Venecuelu

Nije mi jasno kome se vi Rusi pravdate? Da sam na vasem mestu poslao bih tamo 100000 elitnih vojnika a ne 300 tehnicara. Neka vezbaju tamo sa vojskom Venecuele. Pa americka cizma gotovo je na 80% planete.

(četvrtak, 11. jul 2019, 12:05) - anonymous [neregistrovani]

Sta tebe briga?

Znaci, americki strucnjaci mogu svuda da vrsljaju, a ruski ne mogu ni da pokazu ljudima u ugrozenim zemljama kako se rukuje oruzjem??

(četvrtak, 11. jul 2019, 11:51) - Srbin iz Nemacke [neregistrovani]

"скоро да нема руских стручњака за одржавање војне опреме, "

A onih 300 koji su pre par meseci sleteli u Venecuelu su strucnjaci za nesto drugo ili se tih 300 vode pod "skoro da nema"