Netanjahu stao ispred F-35 i zapretio Iranu

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu je zapretio Iranu, nakon što je Teheran obelodanio da je premašio granicu obogaćivanja uranijuma, ustanovljenu sporazumom sa svetskim silama 2015. godine.

Benjamin Netanjahu je stao ispred borbenog aviona F-35 tokom obilaska vazduhoplovne baze i rekao da Iran "treba da upamti da ovi avioni mogu da dopru do svakog mesta na Bliskom istoku, uključujući Iran i naravno Siriju", prenela je agencija AP.

Netanjahu je kritičar nuklearnog sporazuma Irana i svetskih sila i pozvao je Evropu da upostavi nove sankcije zbog kršenja najnovijeg kršenja sporazuma.

Izraelski premijer stalno ističe da nikada neće dozvoliti Iranu da razvije sposobnost da napravi nuklearnu bombu.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво