Sudar dva "jurofajtera" iznad Nemačke

Dva "jurofajter" aviona nemačkih oružanih snaga srušila su se u severoistočnoj Nemačkoj, prenosi Rojters, pozivajući se na medijske navode.

Jedan pilot je poginuo javila je N-TV, dok se drugi katapultirao prenosi Rojters.

Prema prvobitnim informacijama, oba pilota su iskoristila sistem za katapultiranje, naveo je Rojters.

Portparolka ministarstva unutrašnjih poslova istočne pokrajine Meklenburg - Zapadna Pomeranija je potvrdila da se nesreća dogodila.

"Mogu da potvrdim da se dogodila nesreća u kojoj su učestvovala dva aviona u severoistočnoj Nemačkoj", navela je portparolka.

Rojters prenosi da su dva medija izvestila da piloti "jurofajter" aviona, koje su napravili "Erbas", "BAE Sistemi" i "Leonardo", još nisu locirani.

Frankfurter algemajne cajtung navodi da je jedan od pilota pronađen, a da se za drugim traga.  

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи