Zbog svađe u stanu Džonsona intervenisala policija

Zbog buke iz stana bivšeg šefa britanske diplomatije Borisa Džonsona i njegove partnerke Keri Simond, policija je intervenisala na poziv građana u petak ujutru.

Komšije su prijavile glasnu svađu uz vrištanje, vikanje i lupanje iz Džonsonovog stana.

Novinarima Gardijana komšije su rekle da su čuli ženu kako vrišti uz lupanje.

U jednom trenutku čuli su kako Simondova govori Džonsonu "silazi sa mene" i "odlazi iz mog stana", kao i Džonsona koji to odbija i traži joj da ostavi njegov laptop.

Potom su komšije čule Simondsovu kako viče da je Džonson vinom uništio njenu sofu, te da ne mari ni za novac, niti za bilo šta drugo. Zatim su se čuli zvuci poput razbijanja tanjira, vriska, a zatim i muk, navode komšije.

Iako su zabrinute komšije kucale na vrata, niko im nije otvorio, nakon čega su i odlučile da pozovu policiju.

Dva policijska automobila i kombi stigla su nakon par minuta, nešto posle ponoći, ali su otišli nakon što su ih Džonson i Simondova, inače bivša portparolka Konzervativne stranke, ubedili da su bezbedni.

"U 00.24 u petak odgovorili smo na poziv komšija u južnom Londonu koji su bili zabrinuti za stanje žene. Policija je razgovarala sa stanarima stana iz koga je dopirala buka i oni su bili bezbedni i dobro su se osećali. Nije bilo nikakvih krivičnih dela ili zabrinutosti i nije bilo razloga za akciju policije", saopšteno je iz policije.

Džonsonova partnerka Keri Simonds bila je deo tima koji je pokrenuo kampanju za njegov izbor za predsednika Konzervativaca.

Džonson je prošle godine, posle 25 godina braka ostavio suprugu Marinu Viler i počeo vezu s Keri Simonds, sa kojom je počeo i da živi od pre nekoliko nedelja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи