Raketni napad na rusku bazu u Siriji, avijacija raznela napadače

Najmanje šest projektila ispaljeno je na rusku bazu Hmejmim u Siriji, ali su odbrambeni sistemi uništili dolazeće rakete. Ruski avioni su, odmah zatim, uništili višecevni raketni bacač kod mesta Kafr Nabl, javlja Tas.

Pripadnici organizacije Džabhat el Nusla, koju je Rusija proglasila za terorističku, ispalili su šest projektila iz demilitarizovane zone kod Idliba, ali je protivvazdušna odbrana uništila sve dolazeće rakete.

Vazdušne patrole su odmah zatim identifikovale napadače i uništile višecevni raketni bacač.

Tokom ove operacije uništene su i dve bespilotne letelice koje se se kretale ka bazi.

broj komentara 11 pošalji komentar
(utorak, 21. maj 2019, 01:57) - anonymous [neregistrovani]

Samo je trebalo slikati,

Unisteno raketno postolje i poslati fotografiju na adresu BELE KUCE, cisto radi komentara. Pa toliko su prozirni, da istinski stvaraju svoju "dubinsku" buducnost ! G Trampo ce to sve na svom "TVITEU", pa neka mu veruje, ko mu uopste veruje .....

(utorak, 21. maj 2019, 01:55) - anonymous [neregistrovani]

Citam i divim se...

Divim se onima, koji bi obzirom na svoje komentare, mogli da zuzmu mesto "vojnih savetnika" bilo koje drzave. U ovom slucaju Rusije i Amerike. Stvarno smo nepresusni izvor velikih talenata.

(utorak, 21. maj 2019, 00:14) - Djordje [neregistrovani]

Nista!

Ni fotografije!? Ni video zaposa!?

(ponedeljak, 20. maj 2019, 21:29) - anonymous [neregistrovani]

@Idlib

Iako se ne slazem uvek sa Milanom Lalom, ovoga puta sasvim je u pravu.

PS Neshvatljivo, jedna rec.

(ponedeljak, 20. maj 2019, 19:27) - milan lala [neregistrovani]

Idlib

Idlib je potrebno vojno ocistiti od bandi terorista uprkos protivljenju Turske . Turska nije u stanju ili tacnije receno ne zeli ispuniti svoj deo dogovora sa Rusijom o demilitarizaciji Idliba i razoruzati bande terorista . Odlucnom vojnom akcijom Siriske vojske uz podrsku Ruske aviacije mora se ocistiti Idlib . Ne shvatljivo je tolerisanje teroristickih bandi koje no stop napadaju i ubijaju civile .Turska se deklarativno zalaze za stabilnu, celovitu i mirnu Siriju, pa onda ostaje nejasno sta ceka sa bandama terorista u Idlibu.

(ponedeljak, 20. maj 2019, 18:43) - anonymous [neregistrovani]

sveta reka jordan

tamo puca svako na svakoga.ko koga naoruzava i obucava to niko osim njih ne zna.

(ponedeljak, 20. maj 2019, 18:32) - Dejan UK [neregistrovani]

Tako je to...

kad se neko igra sa Rusima.

(ponedeljak, 20. maj 2019, 17:07) - anonymous [neregistrovani]

@Џабхат ал Нусла

Komentator koji je spomenuo Amerikance nije nista pogresio. Zaboravljate da su Amerikanci obucavali i naoruzavali raznorazne pobunjenicke grupe i grupice. Svi koji prate rat u Siriji znaju o tome. Secam se jednog snimka na kojima se vide americki instruktori i pobunjenici obuceni i naoruzani americkim uniformama i oruzjem. Amerikanci su trvrdili da obucavaju snage koje ce se boriti protiv ISIL-a i predstojecoj ofanzivi na Raku. Nije puno proslo, cela ta grupa koju su Amerikanci obucavali 'prebegla' je na stranu Al Nusre, koja je ogranak AL Kaide u Siriji...Pametnom dosta!

(ponedeljak, 20. maj 2019, 16:45) - anonymous [neregistrovani]

Џабхат ал Нусла

Jesi ti pismen? Kakvi ameri ti se prividjaju?

(ponedeljak, 20. maj 2019, 16:02) - anonymous [neregistrovani]

Ovi nikako da nauče

Malo, malo pa opet nešto probaju. Koliko im lekcija treba dok ameri ne nauče da su ruski sistemi stvarno bolji od njihovih?