Autobus se survao niz liticu u Boliviji, najmanje 25 poginulo

U direktnom sudaru autobusa i drugog vozila u Boliviji poginule su najmanje 25, a ranjene 24 osobe, saopštila je bolivijska policija.

Rodel Kano, zaposlen u saobraćajnoj policiji, izjavio je za lokalne medije da je pronađeno 25 tela i da policija nastavlja sa akcijom spasavanja.

Prema njegovim rečima 24 povređene osobe su u kritičnom stanju, prenosi AP.

Ministar unutrašnjih poslova Karlos Romero izjavio je da je vozač autobusa pokušao da pretekne cisternu, ali se sudario s drugim vozilom.

Autobus se zatim se survao u oko 300 metara dubok klanac kod grada Jolosa na severu Bolivije, oko 80 kilometara od prestonice, La Paza.

Na televizijskim snimcima vidi se da je autobus ostao bez krova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво