Kraj "kuće užasa" u Kaliforniji

Bračni par u Kaliforniji osuđen je na doživotnu zatvorsku kaznu zbog višegodišnjeg zlostavljanja i mučenja svoje trinaestoro dece. Dejvid i Lujza Turpin će posle 25 godina iza rešetaka moći da traže uslovni otpust. Suđenje je obeležilo potresno svedočenje dece o torturi koju su trpeli devet godina.

Turpinovi su uhapšeni u januaru prošle godine kada je njihova 17-godišnja ćerka pobegla iz njihovog doma u mestu Perišu.

Roditelji su priznali zlostavljanje dvanaestoro ili trinaestoro svoje dece. Na suđenju je govorilo njih četvoro koji su svedočili da su bili vezivani lancima za krevete ili prebijani i da rečima ne mogu iskazati kroz šta su sve prolazili tokom odrastanja.

Ipak, deca su kazala i da i pored zlostavljanja i dalje vole svoje roditelje.

"Roditelji su mi oduzeli ceo život, ali sam se sada vratila u život. Na koledžu sam, živim samostalno, družim se sa prijateljima i sada mi je život sjajan. Verujem da se sve u životu događa s razlogom. Možda sam imala težak život, ali me je to učinilo jačom", navela je Lejla Turpin, zlostavljana ćerka.

Pedesetogodišnja Lujza Turpin rekla je da joj je istinski žao zbog onoga što je uradila, da veoma voli svoju decu i da se raduje danu kada će ih sve videti i zagriliti.

Bračni par Turpin je zaplakao tokom svedočenja svoje četvoro zlostavljanje i mučene dece.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво