Tramp o Venecueli: Sve opcije su na stolu

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u Vašingtonu posle razgovora s brazilskim kolegom Žairom Bolsonarom, da su kada je reč o Venecueli "sve opcije na stolu".

Donald Tramp je istakao da su sve opcije na stolu i dodao da sa Žairom Bolsonarom nije razgovarao o eventualnoj vojnoj intervenciji Brazila u toj zemlji, prenosi Vašington tajms.

SAD i Brazil, kao i još nekoliko desetina zemalja, optužuju venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura da je na poslednjim izborima njegova pobeda bila neregularna, kao i da je njegovom krivicom u Venecueli zavladala humanitarna katastrofa, zahtevajući da vlast prepusti lideru opozicije Huanu Gvaidu.

SAD i Brazil su pokušale da na Madura izvrše diplomatski i ekonomski pritisak kako bi se u Venecueli izvršila "mirna tranzicija", iako Tramp nije u potpunosti isključio mogućnost vojne intervencije, navodi Vašington tajms.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи