Kobno obeležavanje Svetog Patrika

Troje tinejdžera je poginulo, dok je više njih povređeno tokom proslave Svetog Patrika u Severnoj Irskoj kada je izbila velika gužva u hotelu gde je organzovana žurka.

Policija je potvrdila da je u hotelu "Grinvel", poznatom po organizovanju žurki, došlo do incidenta u kojem je poginulo troje tinejdžera.

Iako su okolnosti nesreće još pod istragom, prvi izveštaji pokazuju da je došlo do velike gužve ispred ulaznih vrata hotela, saopštila je policija.

"Izgleda kao da se veliki broj mladih ljudi guralo prema prednjem delu hotela kako bi ušli na ovaj događaj. Čini se da su neki od njih u gužvi pali na zemlju i tako smrtno povređeni", rekao je pomoćnik načelnika policije Mark Hamilton.

Kaže da policija i dalje intervjuiše ljude koji su prisustovali incidentu kako bi se utvrdile činjenice. 

Pozivaju sve osobe koje imaju video-snimke sa događaja da ih ne dele na društvenim mrežama, već da ih proslede polciji kako bi se utvrdilo šta se tačno dogodilo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи