Petoro ubijeno u Ilinoisu

Pet osoba je poginulo, a pet policajaca ranjeno kada je nezadovoljni radnik otvorio vatru u fabričkom kompleksu u gradu Aurori u Ilinoisu oko 40 milja udaljenom od Čikaga. Napadač je poginuo u sukobu sa policijom.

Napadač je identifikovan kao 45-godišnji Geri Martin koji je 15 godina radio u toj fabrici i juče je dobio otkaz.

Vlasti ukazuju da bi broj žrtva bio i veći, da policija nije brzo reagovala.

"Napadač je odmah otvorio vatru na policajce. Dvojica od četvorice koji su prvi došli na lice mesta su ranjena. Ukupno je ranjeno pet policajaca. Nakon što smo neutralisali napadača u zgradi smo pronašli tela pet žrtva", rekla je Kristen Ziman, šef policije Aurore.

Policija ističe da se u tom trenutku u poslovnoj zgradi kompanije nalazilo 30 osoba.

Geri Martin, po svemu sudeći, nije imao kriminalni dosije u Ilinoisu, ali je 1995. godine u Misisipiju osuđen zbog fizičkog nasilja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво