Eksplozija blizu konzulata SAD u Ženevi, nema povređenih

Portparol ženevske policije Silven Gijom-Žentij potvrdio je da se u blizini zgrade konzulata SAD u tom švarcarskom gradu dogodila eksplozija, navodeći da su incidentom obuhvaćene električne instalacije i rashladna tečnost, prenosi AP.

Navodi se da je Gijom-Žentij kazao da se eksplozija desila u podzemnoj gradskoj infrastrukturi, ne iznoseći druge detalje, ali naglašavajući da niko nije povređen.

Ambasada SAD u Švajcarskoj objavila je prethodno bezbednosnu uzbunu, nakon izveštaja o eksploziji u blizini američkog konzulata u Ženevi.

"Pojavili su se izveštaji o eksploziji na području oko konzularne agencije. Izbegavajte to područje i potražite utočište u blizini. Slušajte savete bezbednosnog osoblja", navodi se u poruci ambasade SAD u Bernu.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи