Pet osoba stradalo u nevremenu u Kaliforniji

U oluji koja je pogodila Kaliforniju najmanje pet osoba, stradalo a zbog obilne kiše i snega oko 70.000 domaćinstava ostalo je bez struje.

Vlasti u južžnoj Kaliforniji zabrinuti su zbog visokog nivoa potoka i oticanja rečica zbog čega su naredili evakuaciju delova Malibua i drugih oblasti koja su nedavno pretrpela ogromnu štetu od požžara, prenosi AP.

U južžnoj Kaliforniji je zbog guste magle došlo do 19 sudara u kojima je oko 35 osoba povređeno, a škole u Malibuu otkazale su nastavu.

U severnoj Kaliforniji, vlasti su upozorile na moguće poplave i rekle stanovnicima da se pripreme na evakuaciju.

Četiri osobe su poginule u dva incidenta koja su se dogodila na klizavim kolovozima, dok je jedna osoba, za koju se pretpostavlja da je tražžila sklonište, stradala kada je na nju palo drvo.

Otkazano je oko 140 letova sa međunarodnog aerodroma u San Francisku, a zvaničnici upozoravaju i na loše stanje na putevima.

Istovremeno više delove Sijera Nevade pogodila je snežžna mećava, gde su napadale velike količine snega.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара