Srušio se teretni avion u Iranu, 15 poginulih

Petnaest osoba od ukupno 16 koliko ih je bilo u letelici poginulo je u padu iranskog teretnog vojnog aviona "boing 707", jutros zapadno od Teherana, saopštila je iranska vojska.

Avion je počeo da gubi visinu prilikom približavanja aerodromu u Karaju, zapadno od Teherana, letelica je promašila pistu i srušila se na ogradu.

Preživeo je inženjer koji je zbrinut u bolnici, navela je vojska, javila je poluzvanična agencija Fars, prenosi Rojters.

"Boing 707" prevozio je meso iz Biškeka u Kirgistanu, a nesreća se dogodila prilikom prinudnog sletanja zbog loših vremenskih uslova na aerodrom Fat, nedaleko od iranskog grada Karadža, zapadno od Teherana.

Prethodno su zapadne agencije prenele da se srušio kirgistanski teretni avion sa 10 članova posade.

Pretpostavlja se da su uzroci pada aviona veoma loši vremenski uslovi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво