Bela kuća rešila da vrati akreditaciju izveštaču Si-En-Ena

Bela kuća saopštila je da je donela konačnu odluku da vrati pres akreditaciju izveštaču Si-En-Ena Džimu Akosti, čime je okončan njihov sudski spor, saopštila je ova američka TV mreža, prenosi "Rojters".

Navodi se da je ova odluka usledila tri dana nakon što je sudija u Vašingtonu naredio administraciji predsednika SAD Donalda Trampa da privremeno vrati pres akreditaciju tom novinaru, koja je povučena nakon Trampove burne konferencije za medije kojoj je prisustvovao Akosta.

Rojters navodi da najnovija odluka Bele kuće poništava zvanično pismo objavljeno u petak u kojem je Trampova administracija tvrdila da bi Akostina pres akreditacija mogla da bude ponovo povučena čim istekne privremena mera koju je sudija doneo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи