Traga se za više od 100 nestalih u požarima u Kaliforniji

Porodice očajnički tragaju za više od sto osoba koje su nestale nakon što je grad Paradajs na severu Kalifornije opustošen u višednevnom požaru, prenosi AP.

Lori Tig kaže da već danima traži svog očuha koji ima 80 godina.

Kaže da je zvala dve bolnice u okolini, ali da nije ništa saznala. Zvala je i treću ali kaže da je zatim saznala da je ona izgorela pošto su svi pacijenti evakuisani.

Porodica je proverila i nekoliko smeštajnih objekata, ali ga nije našla, navela je Tig i dodala da se nada da će ga uskoro pronaći.

Broj žrtava u Kaliforniji porastao je na 25, nakon što je pronađeno još 14 tela u gradu Paradajs na severu te američke držae. U tom gradu ima i najviše žrtava – 23, dok su još dve osobe pronađene blizu Malibua, prenosi Bi-Bi-Si.

U proseku oko 250.000 osoba je primorano da napusti svoje domove kako bi izbegli vatru.

Vatra je izbila u četvrtak, a o silini vatre govori podatak da su vatrogasci nemoćni da je spreče da uništi grada Paradajs.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво