Sastanak Putin-Tramp "u hodu"

Predsednici Rusije i Amerike Vladimir Putin i Donald Tramp razgovaraće "u hodu u Parizu", pošto format svečanosti povodom završetka Prvog svetskog rata neće omogućiti detaljni sastanak, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, a prenose ruski mediji.

"Oni će se sigurno sresti", rekao je Peskov, nakon što je američki predsednik ranije u ponedeljak ocenio kao malo verovatno da se sastane s Putinom na proslavi 100. godišnjice završetka Prvog svetskog rata u Parizu.

Peskov je, kako prenosi Sputnjik, objasnio da u glavnom gradu Francuske neće biti pravog sastanaka .

"Zaista, situacija se malo promenila. Višestrani format događaja u čast stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata neće omogućiti da dva predsednika održe detaljan sastanak", rekao je Peskov.

Upravo zato je, po njegovim rečima, odlučeno da Putin i Tramp razgovaraju u hodu i dogovore se o budućem pravom sastanku.

Američki predsednik Donald Tramp saopštio je ranije kako nije siguran da će se sastati sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Parizu, najavljujući njihov susret na samitu G-20 do kraja godine u Argentini, prenele su zapadne agencije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара