Putnici povređeni zbog greške pilota

Oko 30 putnika "Džet ervejza" povređeno je zato što su piloti te indijske kompanije zaboravili da pritisnu dugme kako bi regulisali pritisak u kabini, objavio je "Bi-Bi-Si".

Avion je leteo iz Mumbaja prema Džaipuru, ali se ubrzo nakon poletanja vratio na aerodrom.

Snimci koje su na Tviteru objavili putnici aviona prikazuju maske za kiseonik koje su iskočile zbog problema s pritiskom.

Više od 30, od ukupno 166, putnika u "boingu 737" je povređeno. Oni su krvarili iz noseva i ušiju i ukazana im je lekarska pomoć.

Ministarstvo za avijaciju Indije je saopštilo da je posada aviona suspendovana i da je pokrenuta istraga.

U januaru je "Džet ervejz" suspendovao pilota i pilotkinju zbog sukoba u kokpitu tokom leta iz Londona prema Mumbaju. Avion je sa 324 putnika tada je ipak sigurno sleteo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво