Nesreća na gradilištu u Madridu, poginuo radnik

Na gradilištu luksuznog hotela u centru Madrida poginuo radnik nakon što se na njega urušila skela. Povređeno još najmanje 11 osoba.

Prema navodima zvaničnice hitne službe, gvozdena skela na šestom spratu hotela "Ric" pala je oko 16 časova, sa sobom rušeći konstrukciju i radnike koji su bili na njoj pet spratova niže, prenosi AP.

Većina radnika se spasla sama i ubrzo primila lekarsku pomoć, a dvoje je hospitalizovano i u teškom je stanju.

Vatrogasci su iz ruševina izvukli tri osobe sa povredama srednjeg stepena, a pokušavali su da izvuku i telo nastradalog radnika.

Lokalna policija ispituje uzroke nesreće, koju su službe hitne pomoći na Tviteru okarakterisale kao "nesreću na radu".

Na mestu nesreće nalazi se veliki broj ambulantnih i vatrogasnih vozila i desetine ljudi, a kako agencija navodi, spoljašnjost hotela je ostala očuvana.

Hotel je zatvoren zbog renoviranja u martu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво