Panika u Solzberiju, trovanje u restoranu?

Britanska policija blokirala je prilaz restoranu u Solzberiju nakon što je dobila poziv da je jednom muškarcu i ženi pozilo nakon što su tu jeli, javio je "Rojters", podsetivši da su u tom engleskom gradu u martu otrovani dvostruki agent Sergej Skripalj i njegova ćerka.

Indipendent piše da se navodno radi o dvoje Rusa i da je restoran svega nekoliko stotina metara udaljen od ulice gde su otrovani Skripalj i njegova ćerka.

Policiju je u restoran "Preko" pozvala služba hitne pomoći u 18.45 sati po lokalnom vremenu.

"Iz mera predostrožnosti, restoran i okolni putevi su zatvoreni dok policija vrši uviđaj i utvrđuje okolnosti zbog kojih je ženi i muškarcu pozlilo", navela je policija.

broj komentara 5 pošalji komentar
(ponedeljak, 17. sep 2018, 13:56)
odisej [neregistrovani]

pazi sad

Pre istrage znaju da su Rusi krivi !!!!!!

(ponedeljak, 17. sep 2018, 10:39)
anonymous [neregistrovani]

Mora da je neki Rus

Pranje od nedavnih dogadjaja i nista vise. Uhapsice nekog zrtvenog jarca kome ce natovariti sva ova trovanja samo da se operu nedavnih dogadjaja sa Skripljom jer vide da od njihovog pozorista nema vajde.

(ponedeljak, 17. sep 2018, 03:29)
anonymous [neregistrovani]

Sada pocinje Potera

za svim Ruskim agentima/rusima koji su usli u englesku u zadnja 24 sata i koji su je napustili u sto kracem roku.Bas nemogu da docekam englesko saopstenje koliko i kojoj ruskoj formaciji pripadaju vinovnici ovog novog trovanja u solzberiju.

(ponedeljak, 17. sep 2018, 00:03)
anonymous [neregistrovani]

kako?

koliko je popularan ovaj solzberi, koliki je to grad, kao prokuplje npr, mozda manji ali ljudi tamo vole da jedu ili nigde :)

(nedelja, 16. sep 2018, 22:44)
anonymous [neregistrovani]

e opet

opet neki Rusi ,sad ce oni videti na aerodromu ko je usao u Englesku i isao na rucak...