Automobilom uleteo među ljude u Francuskoj, povređene dve osobe

Policija grada Nima na jugu Francuske uhapsila je muškarca osumnjičenog da je izveo pokušaj ubistva uletanjem automobilom u gomilu ljudi, pri čemu su lakše povređene dve osobe, prenosi AP.

Navodi se da je portparolka policije saopštila da je automobil tog muškarca zaustavljen barikadom na putu u gradu u kojem se ovog vikenda održava tradicionalni godišnji festival povodom berbe grožđa.

Muškarac je uhapšen nakon incidenta koji se desio oko 1.30 posle ponoći.

Portparolka policije istakla je da nema informacije o motivima, ali je dodala da istragu vodi redovna policija, a ne antiteroristički istražitelji koji se uključuju kada se sumnja na terorizam.

Lokalni list Midi libr objavio je da su prolaznici zaustavili osumnjičenog, koji ima tridesetak godina, kada je pokušao da pobegne sa mesta incidenta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво