Njujork – 10 putnika bolesno, avion u karantinu

Avion kompanije "Emirejts", koji je u Njujork doleteo iz Dubaija, stavljen je u karantin pošto su se putnici požalili na zdravstvene teškoće, javlja En-Bi-Si. "Emirejts": Desetak obolelih, ostali se uskoro iskrcavaju.

Avion je u karantinu na aerodromu "Džon Ficdžerald Kenedi" i u njemu se nalazi oko 500 putnika, a lokalne vlasti za sada ne mogu da utvrde od čega su oni oboleli.

Ej-Bi-Si javlja i da oboleli imaju visoku temperaturu. 

Kompanija "Emirejts" je saopštila da se na zdravstvene probleme žalilo desetak putnika, a ne 100 kako se prvobitno mislilo.

Informacija je potvrđena i iz kancelarije njujorškog gradonačelnika.

Kako navodi AP, drugi putnici već napuštaju avion i ulaze u autobuse.

Putnike koji su se osećali loše pregledali su pripadnici Centra za kontorlu i prevenciju bolesti.

Avion na letu iz Dubaija sleteo je u 9.18 po lokalnom vremenu u Njujork, a reč je o "erbasu A-380" koji je leteo gotovo 14 sati.

Ranije ove godine, avion koji je saobraćao sa Floride ka Njujorku preusmeren je jer su se putnici žalili na teškoće sa disanjem i jak smrad u letelici.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво