SAD: Avion kome su pukle gume pri poletanju bezbedno se prizemljio

Privatni avion kome su pukle gume pri poletanju sa aerodroma "Titeboro" u saveznoj američkoj državi Nju Džerzi, bezbedno se prizemljio na pistu u državi Njujork.

Letelica sa 16 osoba na letu za London preusmerena je ka aerodromu u Masačusetsu, ali je potom upućena ka Aerodromu "Njujork Stjuart" koji je nalazi na oko 112 kilometara od Njujorka, javio je radio WCBS.

"Galfstrim aerospejs GLF-4" prvobitno je leteo je ukrug iznad "Titeboroa" kako bi potrošio gorivo i lakše se pripremio za vanredno sletanje, ali je posle odlučeno da se preusmeri ka Masačusetsu.

Međutim, nadležni sa tog aerodroma rekli su da je avion sa 16 članova posade i putnika ponovo preusmeren – ovog puta prema Njujorku.

"Galfstrim aerospejs GLF-4" bezbedno je sleteo na "Njujork Stjuart" oko 16 časova po lokalnom vremenu.

Prema informacijama američkih medija, u avionu se nalazio i reper Post Meloun, koji narednog vikenda ima zakazan koncert u Engleskoj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи