"Neću ćutati, Tramp me neće zlostavljati"

Bivša savetnica Bele kuće Omarosa Manigolt Njuman poručuje da je neće ućutkati, nakon što je američki predsednik nastavio da je napada zbog kompromitujućih snimaka njegovih razgovora.

Donald Tramp je bivšu saradnicu u Beloj kući, nekadašnju zvezdu svog rijaliti programa, Omarosu Manigolt Njuman, nazvao "psom koji je zaslužio da bude otpušten".

Omarosa Manigolt Njuman poznaje Trampa duže od deset godina, jer se pojavila u njegovom rijaliti šouu "Šegrt", a počela je da radi za njega kada je ušao u Belu kuću.

Nakon što je dobila otkaz, u intervjuu za mrežu En-Bi-Si rekla je da želi da govori bez zadrške o otpuštanju i vremenu koje je provela u Beloj kući.

Objavila je snimak razgovora kada ju je otpustio šef osoblja Džon Keli u specijalnoj sobi za planiranje operacija u Beloj kući, a potom je objavila još jedan snimak koji, kako tvrdi, dokazuje da Tramp nije znao da je ona otpuštena.

"Nisam to znao. Dođavola. Ne dopada mi se uopšte što odlaziš", rekao joj je Tramp u telefonskom razgovoru.

Soba za planiranje u Beloj kući je rezervisana za najosetljivije i najkritičnije razgovore o bezbednosnim pitanjima i oni koji prisustvuju sastancima u toj prostoriji obično ne mogu da unesu svoje elektronske uređaje.

Bezbednosni analitičari su zabrinuti zbog tajnih snimaka u toj prostoriji. Portparolka Bele kuće Sara Sanders rekla je da su ti snimci otvoreno kršenje nacionalne bezbednosti.

Manigolt Njuman trenutno promoviše svoju knjigu "Van kontrole", u kojoj kritikuje Trampa i Belu kuću. U knjizi tvrdi da joj je ponuđeno 15.000 dolara mesečno da ne kritikuje Trampa.

Komentarišući neke navodi iz knjige, Tramp je poručio: "Šljam. Ona je šljam."

U odgovoru na najnovije napade Trampa, bivša savetnica Bele kuće je poručila da neće biti ućutkana.

"Neću biti ućutkana. Neće me uplašiti. Neće me zlostavljati Donald Tramp", rekla je Omarosa Manigolt Njuman, prenosi AP.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво