Dečaka iz Nemačke majka i njen partner podvodili preko interneta

Još jedan slučaj pedofilije šokirao je nemačku i svetsku javnost. Majka je sa svojim ljubavnikom desetogodišnjeg sina podvodila i prodavala preko interneta, i to pedofilima koji su dečaka seksualno zlostavljali.

Četrdesetosmogodišnja Berin Taha i Kristijan Lais, njen desetak godina mlađi partner, osuđeni su u Frajburgu na 12, odnosno 12 i po godina zatvora uz preventivni nadozor za očuha.

Ovaj par iz Nemačke osuđen je za silovanje, seksualne napade, prisilnu prostituciju i distribuciju dečije pornografije.

"Sa sigurnošću mogu reći da je za dečaka ovo svedočenje veoma traumatično. On može da govori o ostalim zlostavljačima, ali ne i o svojoj majci. Sve ovo je za njega emotivni stres", kaže pomoćnica tužioca Katja Rivat.

Na suđenju su objavljeni zastrašujući video-snimci na kojima se vidi kako dečaka siluju, vređaju i psuju dok je vezan.

Dečaka, koji sada ima 10 godina, njih dvoje su seksualno zlostavljali duže od dve godine. Nudili su ga i preko "Darkneta" muškarcima-pedofilima iz Nemačke i iz inostranstva za novac.

Dečak je sada u hraniteljskoj porodici.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се