Šta pokazuje Putinov i Trampov govor tela?

Sastanak predsednika SAD i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina, u Helsinkiju počeo je kratkim susretom pred medijima, koji ocenjuju da njihov govor tela ukazuje na uzdržanost te da atmosfera nije bila nimalo srdačna.

Vladimir Putin je zauzeo opuštenu pozu dok je Tramp govorio, zavalivši se u svojoj stolici raširenih nogu i polužmureći. Klimnuo bi glavom povremeno dok je Tramp govorio i pre nego što je čuo prevod, pokazavši time poznavanje engleskog jezika.

Tramp je pak sedeo pomalo nagnut napred, spojenih šaka ispred sebe i često šaljući poglede ka Putinu. U jednom momentu, namignuo je ruskom predsedniku.

Pošto je Tramp završio svoje izlaganje, američki novinari su požurili da postave pitanja da li će tema razgovora biti i mešanje u izbore.

Tramp nije odgovorio, a AP primećuje da se činilo da se Putin "zlobno nasmešio".

Dvojica lidera potom su se kratko rukovala sedeći, bez osmeha, nakon čega su započeli sastanak u četiri oka.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара