Putin sa Makronom: Tradicionalni mehanizmi saradnje se obnavljaju

Vladimir Putin je na sastanku u Moskvi sa Emanuelom Makronom izrazio nadu da će Rusija i Francuska konačno moći da prevaziđu aktuelne poteškoće i obnove instrumente saradnje.

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se u Moskvi s francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.

"Postepeno, tradicionalni mehanizmi saradnje se obnavljaju i to nam daje osnov da verujemo da ćemo prevazići sve poteškoće s kojima se odnedavno suočavamo i da ćemo krenuti putem pozitivnog razvoja sveobuhvatnih odnosa", rekao je Putin, prenosi Tas.

Putin je Makronu čestitao Dan Bastilje, "praznik koji je cela Francuska juče proslavila", kao i ulazak francuske reprezentacije u finale Svetskog prvenstva u fudbalu.

Francuski predsednik se nada da će obe strane nastaviti da razmenjuju stavove, ne samo kada je reč o bilateralnoj agendi, već i o najvažnijim međunarodnim problemima, kao što je Sirija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво