Brazil, roditelji trogodišnje blizance držali u kavezu

Blizance stare tek tri godine brazilska policija pronašla je zaključane u malenoj drvenoj kutiji, u jednoj kući u gradu Aparesidinja.

Tamo su ih ostavili okrutni roditelji pre nego što su otišli na posao. Nakon što je primila anonimnu dojavu, policija je provalila u kuću i zatekla uznemirujuć prizor.

Kutija je u sredini imala prečagu tako da deca nisu mogla ni da se dodiruju, a uz njih nisu bile ni igračke ni jastuci niti bilo šta što bi im moglo pružiti bilo kakvu udobnost. Dečake je policija odvela u sigurnu kuću, a roditelje su uhapsili.

"Roditelji su rekli da su decu držali u kutiji kako bi nesmetano mogli obavljati svoje poslove u kući i na polju", rekao je policijski zvaničnik, dodavši kako nisu pronašli znakove koji bi ukazivali da su deca bila izložena fizičkom zlostavljanju, piše britanski list San.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи